КОНТАКТИ

Контакти на главния офис, шоурум и сервиз и контакти на дилърите и оторизираните сервизни центрове на Пиаджо, Веспа и Джилера

Шоурум: 02 414 41 96
Сервиз и резервни части:
02 462 11 22
02 462 11 33
02 462 11 90
Мобилен: 0884 899 527, 0889 406 028, 0899 992 523, 0888 851 830,
E-mail: office@piaggio.bg
Главен офис, шоурум и сервиз
гр. София 1592
бул. "Христофор Колумб" 43

Работно време:
понеделник - петък 09:00 - 18:00
Шоурум, сервиз и резервни части
Телефон: 062 510 336
Мобилен: 0899 992 544
E-mail: sales_vtarnovo@autoitalia.bg
Оторизиран търговски и сервизен център Vespa, Piaggio и Gilera
гр. Велико Търново
ул. Магистрална 2, местност Саламатя

Работно време:
понеделник - петък 09:00 - 18:00
Шоурум:
Мобилен: 0897 009 009
Телефон: 056 911 988
Сервиз и резервни части:
Мобилен: 0888 440 994
E-mail: sales_burgas@autoitalia.bg
Оторизиран търговски и сервизен център Vespa, Piaggio и Gilera
гр. Бургас
бул. "Крайезерна" 45

Работно време:
понеделник - петък 09:00 - 18:00
Шоурум: 052/ 912 850
Мобилен: 0885/ 666 133
E-mail: sales_varna@autoitalia.bg

Сервиз и резервни части: 052/ 574 120
Мобилен:0888/ 399 404
E-mail: sеrvice_varna@autoitalia.bg

Оторизиран търговски и сервизен център Vespa, Piaggio и Gilera
гр. Варна
Бул.Ян Хунияди № 7 (до КАТ)

Работно време:
понеделник - петък 09:00 - 18:00

Шоурум и сервиз
Телефон: 052 302 375
Мобилен: 0898 688 254
E-mail: varna@piaggio.bg
Оторизиран търговски и сервизен център Vespa, Piaggio и Gilera
гр. Варна
бул. "Христо Смирненски", до Военна болница

Работно време:
понеделник - петък 09:00 - 19:00
събота и неделя 10:00 - 18:00
Шоурум и сервиз
Мобилен: 0878 545 519, 0878 545 598
E-mail: motorlife@abv.bg
Оторизиран търговски и сервизен център Vespa, Piaggio и Gilera
гр. Русе
ул. "Николаевска" 5

Работно време:
понеделник - петък 09:30 - 18:00
събота 10:00 - 14:00
Моб:0888 / 303 220
Тел: 042 / 620 007

FAX: 042/210 430
E-mail: jeton_ood@abv.bg
Оторизиран търговски и сервизен център Vespa, Piaggio и Gilera
с. Богомилово
ул. Победа 12, обл. Стара Загора

Работно време:
Понеделник до Петък: 08:30 - 18:00
Събота: 09:00 - 15:00
Неделя: Почивен