NEW FLY 50 4T

NEW FLY 50 4T

Цена: 4 370 лв.

 

Лек и лесен за управление – може да бъде ваш за 4 643 лв. с ДДС

Новият Fly се задвижва от 4-тактов, 4-клапанов двигател с работен обем от 50 куб.см., отличаващ се едновременно с икономичност и великолепие. Двигателят му е модерен, съчетава максимални работни характеристики и е щадящ към околната среда, което представлява приоритетно изискване при скутер, предназначен за пътуване в градски условия.

 

Градът е неговият естествен хабитат. Във всеки момент от деня и навсякъде, където поискате да отидете, Fly ще се остави да бъде управляван лесно. Компактните размери и гумите 12” го правят изключително подвижен. Максимален комфорт и капацитет, благодарение на широката плоска стъпенка, на пространството под седалката за 2 каски demi-jet с козирка, на заключващото се пространство под таблото и на прибиращата се кука за чанти. Благодарение на широката и ергономична седалка с височина само 760 мм, новият Fly е достъпен за всички водачи.

 

Ниската консумация на гориво и минималните разходи за поддръжка правят от новия Fly ненадминато превозно средство, което улеснява вашето ежедневно придвижване.