FLY 50 2T

FLY 50 2T

Цена: 3 441 лв.

Надежден и безопасен - може да бъде ваш за 3 441 лв. с ДДС

Fly се характеризира с изчистени линии, компактни размери и големи, 12-инчови гуми.

 

Това е скутер, предназначен за ежедневно ползване, съчетаващ практичност, лекота при управлението и икономия на разходите в синергия с максималния комфорт и удоволствието, дължащи се на умереността на формите. Fly е точното средство, осигуряващо лекота и достъпност в условията на градската мобилност, същевременно отличаващо се с великолепие и характеристики на високо ниво.

Fly може да разчита на великолепни работни характеристики и ниска консумация на гориво: 2-тактовият Hi-PER2 двигател, с въздушно охлаждане представлява стандарт в класа с работен обем от 50 куб.см.

 

Благодарение и на големия резервоар за гориво с вместимост 7,5 л. Fly може да се похвали с постигането на истински рекорди по отношение на икономичност в разхода на гориво. Лекотата и структурата на Fly осигуряват и отлично съотношение между тегло и мощност.

 

Това е скутер, който може да се превърне във верния „съучастник“, с който да посрещате всеки нов ден в живота на големия град, който изразява ясна индивидуалност и силен естетически повик  към линиите от гамата Piaggio.