MP3 LT 500 IE BUSINESS

MP3 LT 500 IE BUSINESS

Цена: 18 274 лв.

Високо качество, елегантност и комфорт – 18 274 лв. с ДДС

MP3 LT 500 "Бизнес" е най-елегантната и престижна версия от семейството MP3. Пленителни и защитни линии, широка предна броня, модулно предно стъкло, ергономична седалка, внимание към детайлите: идеална комбинация от удобство и дизайн, посветена на тези, които искат най-доброто.

 

MP3 LT 500 разполага с 4-клапанов,  4-тактов двигател с работен обем от 492 куб. см. и двойно запалване, с електронно впръскване и течно охлаждане, който осигурява мощност от 40 к.с. при 7250 оборота в минута и въртящ момент от 46.5 Нм при 5250 оборота: стойности, които са гаранция за изключително високо качество.

 

Разполага с голям капацитет за натоварване в пространството под седалката, където могат да се съхраняват 2 интегрални каски. В жабката в предната част е предвиден USB порт, който ви позволява да зареждате мобилния си телефон.

А днес MP3 става още по-технологично насочен благодарение на мултимедийната платформа, разработена от Piaggio, с помощта на която можете да свържете вашия скутер със смартфона си, като по този начин мобилното устройство се превръща в мултифункционален бордови компютър.