MP3 LT 500 IE SPORT

MP3 LT 500 IE SPORT

Цена: 18 274 лв.

Сигурност и мощност – 18 274 лв. с ДДС 

MP3 LT 500 се задвижва от 4-клапанов,  4-тактов двигател с двойно запалване с работен обем от 492 куб. см., с електронно впръскване на горивото и течно охлаждане, с възможност за осигуряване на мощност от цели 40 к.с.; двигателят се отличава с изключителни работни характеристики и щади околната среда, съобразява се с вашите нужди – придвижване на къси и дълги разстояния, както и с динамичния ви начин на живот.

 

Версията „Спорт”, модел, който е наличен и в 300 LT, се характеризира с някои детайли в спортен стил, като например сребърните шевове на седалката и огледалата за обратно виждане с по-заоблени форми.

 

Дизайнът се отличава със спортните си цветове, полираните регистрационни табели и черните довършителни елементи по джантите, дръжката, термоизолационния панел,  параболата на предната оптична група и предната решетка.

 

Безопасност, поведение на пътя, стабилност, мощност и забавление се комбинират с технологиите и иновациите за максимално удоволствие от шофирането; разполага с USB порт (сериен) в жабката за системата PMP (Piaggio Multimedia Platform) – Мултимедийна платформа Piaggio, чрез която можете да свържете вашия MP3 към смартфона си с оперативна система Android или iOS.