НОВИНИ

04/04/2016

PIAGGIO WI-BIKE

В постоянен контакт с околната среда Wi-Bike e екологичното превозно средство на бъдещето. Свързан със световната мрежа и мобилния ви телефон, Wi-Bike предоставя огромна гама услуги от фитнес до геолокация. Научи повече!
26/03/2016

Специални условия за Piaggio NRG

Ауто Италия и Unicredit Булбанк имат удоволствието да ви представят промоционални и по-достъпни от всякога условия за Piaggio NRG чрез своята съвместна кампания за потребителски кредит според вашите възможности и предпочитания. 

 

Можете да подадете заявка за откриване на Овърдрафт или Потребителски кредит без поръчител и от вкъщи през Булбанк Онлайн на този линк.

26/03/2016

Piaggio на най-голямото мотоциклетно изложение в България.

От 23ти Март до 3ти Април Piaggio ще участва в най-голямото изложение на мотоциклети и скутери в България в Sofia Ring Mall. Заповядайте и се запознайте с пълната ни гама от функционални и едновременно стилни скутери, позволяващи както успешното справяне с трафика така и безброй възможности за свободното ви време.

Очакваме ви!

29/05/2014

Страхотни отстъпки за скутери Piaggio!

Само в периода 30 май-01 юни може да се възползвате от големите и невероятни отстъпки, които ще Ви предложи Piaggio на Автомобилното изложение в гр. Русе!

 

 

Повече информация и конкретни ценови оферти може да намерите във всички търговски представителства на Piaggio в София и цялата страна.

 

 

Очакваме Ви!